2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL II
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura, de la bibliografia i els criteris d'avaluació.
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava Pràctiques al celler destinades a l'aprenentatge dels processos de l'elaboració, estabilització i embotellat del vi
Sessió Magistral Introduir els conceptes corresponents als processos d'estabilització, clarificació, filtració, embotellat i taponat del vi, tant des del punt de vista teòric com de les seves implicacions pràctiques.
Pràctiques a laboratoris Pràctiques de determinació d'indexos d'estabilitat tartàrica, proteica i de la matèria colorant, determinació de l'índex de colmatació, i determinació d'àcid màlic per cromatografia de paper.
Atenció personalitzada El professor atendrà als estudiants previa cita per correu electrònic