2020_21
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) CULTURA VITIVINÍCOLA Codi 19224116
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MARTINEZ LLORDELLA, JORDI
Adreça electrònica mariaassumpta.mateos@urv.cat
jordi.martinez@urv.cat
Professors/es
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
MARTINEZ LLORDELLA, JORDI
Web
Informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Relació i impacte de la vitivinicultura amb la societat: Aspectes històrics, econòmics, ambientals i socio-sanitari
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent