2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A10
Avaluació mitjançant la participació presencial. Durant les sessions s'elaboraran fitxes de tast que s'entregaran periòdicament per a la seva revisió 10%
Presentacions / exposicions
A10
CT5
Anàlisi de les exposicions que hagi de fer l'alumne al llarg del curs. 25%
Proves mixtes
A10
Exàmens periòdics (l'assignatura es divideix en dues parts avaluables per separat) 65%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.