2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS Codi 19224123
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Adreça electrònica jaume.gramona@urv.cat
Professors/es
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aquesta assignatura aprofundeix en els factors diferencials en el tast de vins escumosos i les darreres innovacions que s'han desenvolupat per a la millora de la qualitat d'aquests vins.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent