2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A6 Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions.
Disposar dels coneixements de les condicions ideals per a la realització d'una degustació minimitzant els biaixos.
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques sensorials del producte i actuar en conseqüència.
 A12 Disposar de coneixements necessaris per a l'elaboració de vins escumosos
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B6 El llenguatge no verbal es apropiat al discurs verbal
Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,...
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge