2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
B1
B3
C3
1 1 2
Sessió Magistral
B1
C3
10 20 30
Resolució de problemes, exercicis
B1
10 20 30
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
B1
B3
C3
10 20 30
Treballs
B1
B3
B8
C3
1 25 26
Atenció personalitzada
B2
B3
B8
0.5 1 1.5
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat