2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A12
12 10 22
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A12
8 10 18
Pràctiques a laboratoris
A12
9 6 15
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava
A12
4 4 8
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves de desenvolupament
A12
2 8 10
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat