2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Emmarcar la importància del control de qualitat en la elaboració dels vins escumosos per mètode tradicional
Sessió Magistral Els professors explicaran els conceptes bàsics de l'assignatura, quins són els punts claus per obtenir un escumós de qualitat en quatre punts essencials: la elaboració del vi, el control de qualitat en els materials secs que s'empren en el procés, l'èxit en el tiratge i la presa d'escuma, el final de proces incloent-ne el seguiment en el mercat.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Com diagnosticar possibles problemes de tiratge, com controlar la qualitat dels productes i quines estratègies s'han d'adoptar.
Pràctiques a laboratoris Controls microbiologics en el procés. Seguiment de la 2ona fermentació.
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava
Atenció personalitzada Resolució de dubtes del alumne