Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Problemes inclosos a la prova de desnvolupament | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Informe de resultats al laboratori | |||||
Proves de desenvolupament |
|
EXAMEN FINAL | 50% | ||||
Altres | ASSISTENCIA A CLASSES MAGISTRALS |
50% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |