2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA Codi 19224214
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.nadal@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer la resposta de la vinya front l’estrès. Análisis dels Factors abiòtics i biòtics. Avaluar les repercussions de l’estrès hídric en el creixement i composició del raïm. Finalment, preveure el maneig del cultiu adient front el canvi climàtic per a millorar la qualitat
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent