2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA Codi 19224214
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica antonio.sanchezo@urv.cat
Professors/es
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer la resposta de la vinya front l’estrès. Avaluar les repercussions de l’estrès hídric respecte la qualitat final del raïm. Finalment, conèixer les eines de viticultura de precisió per millorar la gestió ecofisiològica de la vinya vers els reptes de la variablitat climàtica actual.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent