2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA Codi 19224214
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Adreça electrònica antonio.sanchezo@urv.cat
Professors/es
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Anàlisis de les Denominacions d'Origen d'Espanya
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent