2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR Codi 19224224
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.nadal@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant Presentació dels vins en l'àmbit de la restauració i el turisme. Harmonia i maridatge de vins i menjars.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent