2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS FERMENTATS Codi 19224226
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.poblet@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant Es una assignatura optativa que treballa els coneixemebts basics del proces fermentatiu dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent