2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  BEGUDES ESPIRITUOSES
   Continguts
Tema Subtema
Tema 1: Història de la destil·lació
Tema 2. Mètodes de destil·lació i equips 2.1. Destil·lació discontinua: alambins i columnes de destil·lació
2.2. Destil·lació continua
Tema 3 Anàlisi sensorial de destil·lats
Tema 4 Legislació de les begudes espirituoses
Tema 5.Tipus de destil·lats. Matèries primeres.
Raïm, canya sucre, remolatxa, cereals, atzavara, fruites
Tema 6. Destil·lats congènerics.
6.1. Derivats del raïm: Brandi (Cognac, Armangac), Pisco
6.2. Destil·lats derivats de cereals: Whisky, bourbon
6.3. Destil·lats derivats de la canya de sucre: Rom, cachaça
6.4 Destil·lats derivats de l’atzavara: Tequila, mezcal
6.5 Destil·lats de fruites: Pera, albercoc, pruna, poma, altres
Tema 7 Destil·lats no congènerics
7.1.Ginebra
7.2. Vodka
Tema 8 Licors Licors d’herbes
Licors de cafè
Licors anisats,