Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19224301 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
15 | Treball fi de grau | Quart | AN |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat carmen.portillo@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 70 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol. | ||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |