Grado en Enología (2014) |
Asignaturas |
PRÁCTICAS EXTERNAS |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2021_22 | |||||||||||||
Asignatura (*) | PRÁCTICAS EXTERNAS | Código | 19224401 | |||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | Horarios y datos del examen | |||||||||
15 | Prácticas externas obligatorias | Cuarto | 1Q |
|||||||||||
Modalidad y lengua de impartición | Ver grupos de trabajo | |||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||
Departamento | Bioquímica y Biotecnología Ingeniería Química Química Analítica y Química Orgánica |
|||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | francisco.lopez@urv.cat montserrat.poblet@urv.cat olga.busto@urv.cat mariaassumpta.mateos@urv.cat nicolasrozes@urv.cat |
|||||||||||
Profesores/as |
|
|||||||||||||
Web | ||||||||||||||
Descripción general e información relevante | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta que l'alumnat realiti una estada pràctica en una empresa del sector vitivinícola. Al final de la estada en pràctiques l'alumne/a haurà de presentar una memòria escrita en la qual es farà menció i descripció de totes les tasques realitzades | |||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |