2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Impressió de Guies Docents per al procediment d'acreditacions de programes de les assignatures superades a la URV.

Selecciona les assignatures de les quals vulguis obtenir la relació dels programes amb les dades identificatives i els continguts de les assignatures de les quals es demana l'acreditació. Recorda que el document imprès no te validesa oficial i haurà de ser validat pel/ per la Cap de secretaria del centre


Primer Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
19224005 ESTADÍSTICA 1Q
Formació bàsica 6
19224007 FÍSICA 1Q
Formació bàsica 6
19224001 FONAMENTS DE BIOLOGIA 1Q
Formació bàsica 6
19224006 MATEMÀTIQUES 1Q
Formació bàsica 6
19224008 QUÍMICA I 1Q
Formació bàsica 6
19224003 BIOLOGIA CEL.LULAR I GENÈTICA 2Q
Formació bàsica 6
19224010 BIOQUÍMICA 2Q
Formació bàsica 6
19224002 FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA 2Q
Formació bàsica 6
19224004 MICROBIOLOGIA GENERAL 2Q
Formació bàsica 6
19224009 QUÍMICA II 2Q
Formació bàsica 6
Segon Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
19224104 ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I 1Q
Obligatòria 3
19224107 ANÀLISI SENSORIAL I 1Q
Obligatòria 3
19224105 EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES 1Q
Obligatòria 3
19224106 ENOLOGIA GENERAL I 1Q
Obligatòria 6
19224102 MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I 1Q
Obligatòria 6
19224101 OPERACIONS BÀSIQUES 1Q
Obligatòria 3
19224103 QUÍMICA ENOLÒGICA 1Q
Obligatòria 6
19224111 AMPELOGRAFIA 2Q
Obligatòria 3
19224110 ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II 2Q
Obligatòria 6
19224113 ANÀLISI SENSORIAL II 2Q
Obligatòria 3
19224108 ECONOMIA I MÀRQUETING VITIVINÍCOLA 2Q
Obligatòria 6
19224109 MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II 2Q
Obligatòria 6
19224112 VITICULTURA I 2Q
Obligatòria 6