2019_20
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures

Primer Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
19224005 ESTADÍSTICA 1Q
Formació bàsica 6
19224007 FÍSICA 1Q
Formació bàsica 6
19224001 FONAMENTS DE BIOLOGIA 1Q
Formació bàsica 6
19224006 MATEMÀTIQUES 1Q
Formació bàsica 6
19224008 QUÍMICA I 1Q
Formació bàsica 6
19224003 BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA 2Q
Formació bàsica 6
19224010 BIOQUÍMICA 2Q
Formació bàsica 6
19224002 FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA 2Q
Formació bàsica 6
19224004 MICROBIOLOGIA GENERAL 2Q
Formació bàsica 6
19224009 QUÍMICA II 2Q
Formació bàsica 6
Segon Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
19224111 AMPELOLOGIA 1Q
Obligatòria 3
19224104 ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I 1Q
Obligatòria 3
19224107 ANÀLISI SENSORIAL I 1Q
Obligatòria 3
19224105 EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES 1Q
Obligatòria 3
19224106 ENOLOGIA GENERAL I 1Q
Obligatòria 6
19224102 MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I 1Q
Obligatòria 6
19224103 QUÍMICA ENOLÒGICA 1Q
Obligatòria 6
19224110 ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II 2Q
Obligatòria 6
19224113 ANÀLISI SENSORIAL II 2Q
Obligatòria 3
19224108 ECONOMIA I MÀRQUETING VITIVINÍCOLA 2Q
Obligatòria 6
19224109 MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II 2Q
Obligatòria 6
19224101 OPERACIONS BÀSIQUES 2Q
Obligatòria 3
19224112 VITICULTURA I 2Q
Obligatòria 6
Tercer Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
19224118 ANÀLISI INSTRUMENTAL ENÒLOGICA 1Q
Obligatòria 3
19224117 ANÀLISI SENSORIAL III 1Q
Obligatòria 3
19224116 CULTURA VITIVINÍCOLA 1Q
Obligatòria 6
19224115 ENOLOGIA GENERAL II 1Q
Obligatòria 9
19224114 SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES 1Q
Obligatòria 3
19224119 VITICULTURA II 1Q
Obligatòria 6
19224124 ANÀLISI SENSORIAL IV 2Q
Obligatòria 3
19224122 CRIANÇA I ENVELLIMENT 2Q
Obligatòria 6
19224123 ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS 2Q
Obligatòria 3
19224126 ENGINYERIA ENOLÒGICA 2Q
Obligatòria 6
19224125 GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA 2Q
Obligatòria 3
19224121 GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA ENOLÒGICA 2Q
Obligatòria 3
19224120 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA 2Q
Obligatòria 3
19224127 PATOLOGIA VITÍCOLA 2Q
Obligatòria 3
Quart Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
19224401 PRÀCTIQUES EXTERNES 1Q
Pràctiques Externes obligatòria 15
19224301 TREBALL DE FI DE GRAU AN
Treball fi de grau 15
Optativa
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
19224226 ALIMENTS FERMENTATS 1Q
Optativa 6
19224213 EL VI COM A ALIMENT 1Q
Optativa 3
19224224 TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR 1Q
Optativa 3
19224228 BEGUDES ESPIRITUOSES 2Q
Optativa 3
19224205 CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS 2Q
Optativa 3
19224212 CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA 2Q
Optativa 3
19224229 EINES D'ANÀLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI 2Q
Optativa 3
19224232 EINES PER EMPRENDRE 2Q
Optativa 6
19224230 ELABORACIÓ DE CERVESA 2Q
Optativa 3
19224227 EXPORTACIÓ DE VINS 2Q
Optativa 3
19224214 FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA 2Q
Optativa 3
19224210 INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS 2Q
Optativa 3
19224216 MICOLOGIA VITÍCOLA 2Q
Optativa 3
19224220 PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME 2Q
Optativa 3
19224204 SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS 2Q
Optativa 3
19224202 ESTUDIS EN EL MARC D'ACORDS DE MOBILITAT AN
Optativa 3