Enologia (2010) |
Assignatures |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS | Codi | 19605201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Debats | Participació classes |
10% | |
Presentacions / exposicions | Sintesi presentació Habilitat comunicació Resposta preguntes |
20% | |
Seminaris | Participació Resultats treballs |
10% | |
Proves de desenvolupament |
Metodologia Precissió resulttas |
25% | |
Proves orals |
Coneixements Resposat preguntes |
25% | |
Altres | Visites |
10% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||