2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Codi 19605210
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Web
Descripció general i informació rellevant coneixement científic actualitzat de les molècul·les col·loidals del vi: compostos fenòlics, proteïnes i polisacàrids. Implicacions tecnològiques i sensorials.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent