2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Codi 19605212
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica josemanuel.guillamon@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
0
Professors/es
GUILLAMÓN NAVARRO, JOSÉ MANUEL
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura té com a objectius principals coneixer el rol dels llevats en la fermentació alcohòlica, les vies de producció de metabolits primaris i secundaris, i relacionar-ho amb els possibles problemes de fermentació que puguin sorgir. Familiaritzar l'alumnat amb la investigació actual sobre llevats vínics, i despertar l'esperit crític i curiositat científica en els diferents aspectes relacionats amb el curs.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent