2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
a) Comprendre el paper que té el llevat en la fermentació alcohòlica i relacionar-lo amb els possibles problemes que puguin sorgir al llarg del procés. AR1
AR4
AR5
AR6
AR8
AC2
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC12
BC14
CC1
CC2
CC3
b) Conéixer les vies metabòliques de producció de metabòlits primaris, secundaris i aromes del vi. AR1
AR2
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
AC2
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC12
BC14
CC1
CC2
CC3
c) Familiaritzar a l'alumnat amb la investigació enològica actual. AR1
AR2
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
AC2
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC8
BC9
BC10
BC12
BC13
BC14
BC16
CC1
CC2
CC3
d) Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades pel sector de la enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o producte final. AR1
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
AC2
BC1
BC4
BC5
BC6
BC8
BC9
BC11
BC12
BC14
BC16
CC1
CC2
CC3
e) Estimular la curiositat per la investigació científica en aquells aspectes vinculats en aquest curs. AR2
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
AC2
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC12
BC13
CC1
CC2
CC3