2011_12
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
 
 
Enología (2010)
 Asignaturas
  LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA
   Metodologías
Metodologías
  descripción
Actividades introductorias Descripció general dels continguts de l'assignatura.
Descripció dels criteris d'evaluació.
Sesión magistral Desenvolupament dels continguts de l'assignatura per part dels professors de l'assignatura id els professors invitats.
Presentaciones/exposiciones Exposicions d'articles científics per part dels alumnes: 15 minuts per a l'exposició del article, 5 minuts per debat i preguntes.
Les exposicions seran de manera individual o en grups de 2 persones.
Debates Discussió i debats sobre articles científics presetnats pels alumnes.
Trabajos Realització d'un treball de revisió bibliogràfica per part dels alumnes, sota la supervisió d'un tutor, sobre un tema relacionat amb les assignatures de Biotecnologia Enològica. Aquest treball s'entregarà per escrit i es farà una presentació oral davant d'un tribunal.