Enología (2010) |
Asignaturas |
LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2011_12 |
Asignatura | LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA | Código | 19605212 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | Único anual |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Descripció general dels continguts de l'assignatura. Descripció dels criteris d'evaluació. |
Sesión magistral | Desenvolupament dels continguts de l'assignatura per part dels professors de l'assignatura id els professors invitats. |
Presentaciones/exposiciones | Exposicions d'articles científics per part dels alumnes: 15 minuts per a l'exposició del article, 5 minuts per debat i preguntes. Les exposicions seran de manera individual o en grups de 2 persones. |
Debates | Discussió i debats sobre articles científics presetnats pels alumnes. |
Trabajos | Realització d'un treball de revisió bibliogràfica per part dels alumnes, sota la supervisió d'un tutor, sobre un tema relacionat amb les assignatures de Biotecnologia Enològica. Aquest treball s'entregarà per escrit i es farà una presentació oral davant d'un tribunal. |