2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries En les classes teòriques es presentaran els fonaments científics i pràctics per a la comprensió de la bibliografia que els alumnes han de presentar en la segona part de la classe següent. D'aquesta manera solament la primera classe teòrica no requerirà la participació activa dels alumnes.
Sessió Magistral A partir de la segona classe es proposarà als alumnes la dinàmica següent: 40 min seran ocupats pel professor per a impartir els conceptes bàsics de la bibliografia a presentar-se per part dels alumnes en la segona part de la classe següent. 25 min per a la presentació d'un article per part dels alumnes 15 min per a les preguntes per part de l'auditori 25 min per a la presentació d'un segon article per part dels alumnes 15 min per a les preguntes per part de l'auditori
Presentacions / exposicions Totes les preguntes i les seves respectives respostes que es formulin durant el temps de preguntes seran resumides pels alumnes a càrrec de les presentacions i penjades en la web de l'assignatura.
Pràctiques a través de TIC Els alumnes responsables de l'exposició haurien de presentar en la web de l'assignatura l'o les possibles respostes, a les preguntes no respostes en classe, usant qualsevol dels suports existents en internet.
Treballs Presentació de manera oral i escrita d'una revisió bibliogràfica d'un tema de biotecnologia microbiana.
Atenció personalitzada