2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
   Avaluació
  Descripció Pes
Sessió Magistral L'assignatura "Biotecnologia dels microorganismes enológicos" comporta un sistema d'avaluació continu. Aquest comprendrà el grau de participació en classe dels alumnes. 25%
Presentacions / exposicions Elaboració i presentació d'un treball bibliogràfic. L'ús de conceptes i de terminologia tècnica apropiada durant la presentació d'articles científics. 35%
Pràctiques a través de TIC Resolució de preguntes de revisió sobre els continguts presentats en les classes magistrals. 15%
Treballs El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliografica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. 25%
 
Altres comentaris i segona convocatòria