2011_12
Universidad
Rovira y Virgili
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
 
 
Enología (2010)
 Asignaturas
  BACTERIAS LÁCTICAS Y FERMENTACIÓN MALOLÁCTICA
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Asignatura (*) BACTERIAS LÁCTICAS Y FERMENTACIÓN MALOLÁCTICA Código 19605215
Titulación
Enología (2010)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
3 Optativa Único anual
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT
Correo-e cristina.reguant@urv.cat
albert.bordons@urv.cat
Profesores/as
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT
Web
Información relevante Estudi dels bacteris làctics del vi i la fermentació malolàctica, tant els aspectes de la influència dels seu metabolisme sobre la composició del vi, com dels mecanismes cel.lulars dels bacteris relacionats amb l'adaptació a les condicions del vi.
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