Enologia (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19605220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. | AC2 |
BC6 |
CC2 |
Conèixer els principis bioquímics dels processos de fermentació vínica. | AC2 |
BC4 |