Enologia (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19605220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i del sistema d'avaluació. |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Seminaris | Resolució de problemes, discussió d'articles divulgatius o científics, i treball en l'aula d'informàtica, sobre temes d'actualitat relacionats amb el temari. |
Fòrums de discussió | Debats sobre els temes tractats en les classes presencials a través del fòrum de discussió del Moodle. |
Presentacions / exposicions | Presentació dels treballs realitzats pels alumnes. |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients mitjançant cita prèvia amb el professor, o per correu electrònic. |