Enologia (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA QUÍMICA I ANÀLISI ENOLÒGIQUES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA QUÍMICA I ANÀLISI ENOLÒGIQUES | Codi | 19605222 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Bases de la Química Analítica | |
2. Composició del raïm i del vi |
|
3. Determinació de Paràmetres bàsics del raïm: grau probable, acidesa, pH i color | |
4. Determinació de paràmetres bàsics del vi: grau alcohòlic, acidesa, pH, sucres y color | |
5. Altres paràmetres |