Enologia (2010) |
Assignatures |
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | APRENENTATGE DEL TAST DE VINS | Codi | 19605223 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer i posar en pràctica la tècnica del tast de vins. | AC3 AP8 |
BC12 |
|
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte. | AC3 |
BC12 |
|
Distingir les diferents tipologies de vins. | AC3 |
BC12 |
CC2 |
Comunicar, en el registre adequat, les percepcions. | AC3 |
BC11 |
CC2 CC4 |