Enologia (2010) |
Assignatures |
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | APRENENTATGE DEL TAST DE VINS | Codi | 19605223 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1- Introducció a les percepcions | 1.1 El gust 1.2 Aromes 1.3 L'aspecte 1.4 Altres sensacions |
2- Pràctica del tast. Tipologies de vins i varietats principals. | 2.1 Tast de vins blancs 2.2 Tast de vins rosats 2.3 Tast de vins negres 2.4 Tast de vins especials |