2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  DISSENY DE CELLER
   Continguts
Tema Subtema
Tema 1. Disseny Integral d'un celler. 1.1 Conceptes generals.
1.2 Disponibilitats d'espais, d'equipaments i de recursos.
1.3 L'entrada de matèries primeres. La seva planificació.
1.4 Elecció del procés de producció.
1.5 Dimensionament preliminar d'un celler.
Tema 2. Definició de les operacions en un celler.
2.1 Identificació de les operacions.
2.2 Definició de les operacions en un celler.
Tema 3. Planificació i programació de les operacions en un celler. 3.1 Planificació de les operacions en un celler.
3.2 Optimització de temps d'operació.
3.3 Operacions de recepció, producció i de gestió de stocks.
3.4 Optimització de la producció
Tema 4. Redisseny d'un celler. 4.1 Avaluació del funcionament d'un celler.
4.2 Determinació de punts crítics.
4.3 Reestructuració del funcionament d'un celler
4.4 Redisseny de cellers