Enologia (2010) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS | Codi | 19605227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els diferents subproductes que es poden elaborar a partir del procés de producció dels vins | AC2 |
||
Conèixer els diferents tipus de vinagres així com els mètodes de producció i les accions que es poden practicar per a optimitzar el procés | AC2 |
BC4 |
CC2 |
Conèixer el sistemes de destil·lació, així com els tipus de destil·lats i els mètodes de producció a partir del vi. | AC2 |
BC4 |
CC2 |