2010_11
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
 
 
Oenology (2010)
 Subjects

First Year
CodeNamePeriodTypeCredits
19605301 FINAL MASTER'S PROJECT Only annual
30
19605101 SCIENTIFIC COMMUNICATION Only annual
Compulsory 3
Optional
CodeNamePeriodTypeCredits
19605215 BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Only annual
Optional 3
19605214 BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Only annual
Optional 3
19605210 COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Only annual
Optional 3
19605217 DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Only annual
Optional 3
19605208 ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Only annual
Optional 3
19605212 LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Only annual
Optional 3
19605202 NEW TRENDS IN THE INSTRUMENTAL ANALYSIS OF WINE Only annual
Optional 3
19605201 PRE- AND POST-FERMENTATION TREATMENTS IN WINE PRODUCTION Only annual
Optional 3
19605204 RESEARCH INTO OENOLOGY IN SPAIN Only annual
Optional 3
19605216 SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Only annual
Optional 3
19605211 TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA Only annual
Optional 3
19605213 TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC Only annual
Optional 3