2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  VITICULTURA
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) VITICULTURA Codi 19214107
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.nadal@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura l'alumne ha d'aprendre els fonaments bàsics de la viticultura, conèixer el medi vitícola i observar i jutjar el comportament del cep en diverses condicions. També ha de ser capaç de plantejar una plantació, tenint en compte el medi vitícola, i resoldre situacions que poden donar durant el creixement i maduració del raïm, cara a l'obtenció s'una matèria primera de qualitat.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent