Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL I |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL I | Codi | 19214113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció a l'assignatura, al sistema docent, bibliografia isistema d'avaluació. |
Sessió Magistral | Disertació sobre els continguts necessaris per aprendre a elaborar el vi. |
Seminaris | Presentació per part del professor, de convidats experts en certs temes o pels alumnes en grup de temes específics dins de l'àmbit de l'enologia. |
Atenció personalitzada |