2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) CULTURA VITIVINÍCOLA Codi 19214127
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica marta.conde@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
jose.hidalgo@urv.cat
Professors/es
CONDE CHIJEB, MARTA
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
HIDALGO CAMACHO, JOSÉ
Web
Descripció general i informació rellevant Relació i impacte de la vitivinicultura amb la societat: Aspectes històrics, econòmics, ambientals i socio-sanitaris
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent