2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) BEGUDES FERMENTADES Codi 19625101
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura es descriuran els processos d'elaboració de les diferents begudes fermentades, tractant els aspectes microbiològics, bioquímics i tecnològics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent