University Rovira y Virgili |
Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Fermented Beverages (2014) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
IDENTIFYING DATA | 2020_21 | |||||||||||||||||
Subject (*) | FERMENTED DRINKS | Code | 19625101 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | |||||||||||||
3 | Compulsory | First | 1Q |
|||||||||||||||
Modality and teaching language | See working groups | |||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Biochemistry and Biotechnology |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
gemma.beltran@urv.cat mjesus.torija@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Relevant information | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. En aquesta assignatura es descriuran els processos d'elaboració de les diferents begudes fermentades, tractant els aspectes microbiològics, bioquímics i tecnològics. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |