Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Distingir el procès d'elaboració de les principals begudes fermentades, reconeixent les transformacions bioquímiques i tecnològiques que intervenen | |
A2 |
Identificar les diferents begudes fermentades amb la matèria prima i el mètode d'elaboració. | |
A3 |
Diferenciar el paper dels microorganismes en l'elaboració de les diferents begudes fermentades. | |
A9 |
Reunir i sintetitzar de manera adequada la informació sobre els processos d'elaboració de begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |