2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  SEGURETAT ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 19625102
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura s'estudiaran les bases per entendre la possible contaminació de les begudes fermentades, tant per factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (pesticides, metalls pesants etc.), per així poder prevenir-la, i complir la normativa de seguretat alimentària vigent. Es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària aplicada a begudes fermentades. També s'estudiaran les tècniques d'anàlisi i control microbiològic que es realitza a les begudes fermentades i la seva aplicació en la indústria enològica i altres indústries de begudes fermentades.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent