En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
En aquesta assignatura s'estudiaran les bases per entendre la possible contaminació de les begudes fermentades, tant per factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (pesticides, metalls pesants etc.), per així poder prevenir-la, i complir la normativa de seguretat alimentària vigent. Es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària aplicada a begudes fermentades.
També s'estudiaran les tècniques d'anàlisi i control microbiològic que es realitza a les begudes fermentades i la seva aplicació en la indústria enològica i altres indústries de begudes fermentades.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.