2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  SEGURETAT ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 19625102
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Adreça electrònica francesc.puiggros@urv.cat
Professors/es
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Web
Descripció general i informació rellevant
La informació de la guia docent d’aquesta titulació/assignatura pot variar perquè està en tràmit de modificació i l’ha d’aprovar AQU Catalunya. Això implica que algunes assignatures només s’impartiran en modalitat virtual i, si escau, se’n revisarà la informació a la guia docent.

En aquesta assignatura s'estudiaran les bases per entendre la possible contaminació de les begudes fermentades, tant per factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (pesticides, metalls pesants etc.), per així poder prevenir-la, i complir la normativa de seguretat alimentària vigent. Es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària aplicada a begudes fermentades. També s'estudiaran les tècniques d'anàlisi i control microbiològic que es realitza a les begudes fermentades i la seva aplicació en la indústria enològica i altres indústries de begudes fermentades.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent