2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  SEGURETAT ALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A3
A4
A9
C2
C3
Resolució dels problemes o activitats, ja sigui a l'aula ordinària o virtual, per part de l'estudiant. 40%
Fòrums de discussió
A3
A4
A9
C2
C3

Participació activa a classe i en els fòrums de discussió
10%
Proves mixtes
A3
A4
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

${1}iAquesta assignatura és de convocatòria única.${1}i

${1}iDurant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. ${1}i