2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES Codi 19625103
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
Adreça electrònica ricard.boque@urv.cat
barbara.giussani@urv.cat
Professors/es
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
GIUSSANI , BARBARA
Web http://www.quimica.urv.es/quimio/index.php?lang=ca
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura els estudiants aprendran a utilitzar les eines estadístiques clàssiques i d'anàlisi multivariant per a resoldre problemes en l'àmbit de l'anàlisi agroalimentària. També coneixeran la seva aplicació potencial en els camps de l'autentificació alimentària, el control de qualitat de productes i les tecnologies analítiques de procés (PAT).

En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.

La docència de l'assignatura serà en línia.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent