2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1
5 15 20
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A5
C3
8 24 32
Presentacions / exposicions
B6
C4
2 10 12
Atenció personalitzada
B1
1 0 1
 
Proves mixtes
A1
A5
C4
1 8 9
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat