2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 2 3
Presentacions / exposicions
A7
A9
CT2
CT5
5 20 25
Esdeveniments científics i/o divulgatius
A7
A9
CT6
CT7
5 15 20
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A7
CT5
6 18 24
Atenció personalitzada
1 1 2
 
Proves orals
A7
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat