Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA | Codi | 19625105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A5 | Interpretar i extreure informació útil a partir de dades obtingudes en el context de l'elaboració de begudes fermentades, utilitzant de manera adequada les eines d'anàlisi estadística, quimiomètric i de tractament gràfic de dades | |
A6 | Valorar, incorporar i gestionar eficaçment les noves eines de sostenibilitat ambiental i d'anàlisi de cicle de vida a la producció de begudes fermentades | |
A7 | Planificar, dissenyar i elaborar un projecte relacionat amb l'elaboració de begudes fermentades, ja sigui en un àmbit científic / investigador, com tecnològic | |
A9 | Gestionar la informació i el coneixement utilitzant bibliografia cientificotècnica en el camp de la ciència i la tecnologia d'aliments | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes complexos en contextos multidisciplinaris relacionats amb el camp d'estudi. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida, en clau de lideratge. | |
B7 | Sensibilització en temes mediambientals. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |