2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
0.5 0 0.5
Sessió Magistral
A6
A7
B7
7 12 19
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A5
A9
B2
B5
7 12 19
Treballs
A5
A9
B2
B5
2.5 28 30.5
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A5
A6
A9
B2
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat